Zoeken
  • nayakosadashi

van mijhttps://www.vrijspreker.nl/wp/?s=nayakosadashi2020Zie dit als kleine opiniestukjes, meer is het niet. Sommige zijn al achterhaald, omdat

ik er nu een klein beetje anders over denk.0 keer bekeken0 reacties
  • nayakosadashi


Dit is de zoveelste Nayako Sadashi blog. Mijn vorige blog is verloren gegaan, weer. Al werd hij/zij wel goed bezocht. De blog site was gratis en nu wilde de beheerders er geld voor hebben en ik wilde er niet voor betalen. Daarnaast haperde alles enorm, maar dat was dus omdat ik een gratis versie had.

Deze nieuwe blog heet : Nayako Sadashi 2021 (de vorige blog heette Nayako Sadashi 2020)


Ik schrijf/schreef over : individualistisch anarchisme. Bewust egoïsme, existentialisme, libertarisme/agorisme/mutualisme, free speech, maatschappelijke zaken en actualiteit.

Af en toe heb ik gastschrijvers. Misschien is de gastschrijver een broer van mij, of een zus, of een vriend. Dat vertel ik niet, het is irrelevant.

Nayako Sadashi is trans gelokaliseerd en trans raciaal. Ik identificeer mij als iemand die in Denemarken zou kunnen wonen. En mijn raciale identiteit is nu Mexicaanse, van Japanse afkomst. Ofzo.


Nayako Sadashi is een houder van het wereldrecord gecanceld worden. Ik ben in totaal zevenhonderdduizend keer gecanceld, door verschillende blogs, thinktanks en collectieven. Ik word ook graag bij bedrijven ontslagen, omdat ik dan (terecht) ruzie met de baas heb en ik niet doe wat hij/zij zegt.

Goed, met mijn blog heb ik niet een bepaalt politiek doel voor ogen. Individualisme heeft geen politieke doelen. Voor mij ben ik het doel.Vroeger schreef ik dus voor linkse sites. Maar links canceld mij steeds, omdat ik niet woke genoeg ben (letterlijk wat men zegt). Dus sinds kort plaats 'vrijspreker' weleens wat werk van mij. Vrijspreker is een libertarische site. Voor mij geld het volgende. Ik schrijf voor sites, als ze niet nazistisch, communistisch, of salafistisch zijn. Voor de rest maakt het niet zoveel uit. Als vrijspreker mijn werk wel kan waarderen, dan is het leuk.


Mijn oude blog gaat als het goed is binnenkort aflopen. Als mijn stukjes zullen dan verdwijnen. Ik heb geen zin om ze te redden. Het zijn toch maar momentopnames.

3 keer bekeken0 reacties